Gör någon glad

Att göra en annan människa glad ger så himla mycket tillbaka, både till den du uppmärksammar och till dig själv. Att göra någon glad kräver så lite men betyder så mycket. Det kan vara små enkla saker du gör som förgyller både din och andras dagar. Skicka ett brev till någon, ge en positiv kommentar, bjud på ett leende, laga en god middag, gör frukost på sängen... Fantasin sätter gränserna.

Den du förgyller dagen hos kan vara allt från en nära vän, pojkvän, mamma till en helt okänd person du möter på stan, i affären eller i gymmet.

Under den senaste veckan har jag både fått ta del av små överraskningar samtidigt som jag har bidragit till att göra någons dag lite "extra speciell". Extra roligt är det när ens goda handlingar upskattas. Då vill man även fortsätta göra dessa speciella små förgyllande saker om och om igen. Skulle det mot all förmodan inte göra det så ryck på axlarna och ta det inte personligt. Personen du ville vara extra trevlig mot kanske hade en mindre bra dag.

Hey, gör en annan människa glad imorgon. Le lite extra mot någon, ge en snäll kommentar eller skicka ett gulligt sms. Du ska få se att du får fina reaktioner tillbaka. Prova le mot någon och se, förhoppningsvis får du ett leende tillbaka.


Gör något extra för någon imorgon.

Kommentarer
Postat av: Elli

Du kan då det där med att förgylla någons dag! :)

2011-08-20 @ 19:03:10
Postat av: Vabbe

Roligt Larssa, bra blogg!

2011-08-20 @ 19:57:36
URL: http://epicfun.se
Postat av: Linda

Vad ni är snälla :)

2011-08-21 @ 16:18:35
URL: http://lindaifarten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0