Igår upptäckte jag...

...hur jag kan använda frustrationen som uppkommer vid städning till fördel vid träning.
Igår bestämde jag mig för att ta mig ut i finvädret för att köra intervaller. Jag bytte om och tog på mig min GPS-klocka. tick tick, "ladda batteriet". Gr! Det var inte så att jag istället bara drog ut utan klocka. Nä, halva grejen med löpträningen för mig är att använda min klocka! Min träningskompis. Jag satte klockan på laddning och laddade även upp irritationen ytterligare en smula genom att dra igång storstädning. 45 minuter senare var grejer undanplockade, disken diskad, täcken vädrade och golven dammsugna. Och jag, både nöjd över träningen men fortfarande irriterade av städningens onda måste, var riktigt laddad för träning. Klockan var halvladdad, på med den och ut och spring! Hårda intervaller. Efteråt var det lika härligt som vanligt, ett extra plus var det vackra vädret.



...hur gott det är med päron på ostmackan.
Igår provade jag päron på ost- och skinkmackan för första gången. Men verkligen inte för sista. Det var jätte gott. Den söta päronsmaken passade bra till ost och skinka.




Just det, jag upptäckte även att man inte ska anordna en brottnings tre-landskamp inuti ett hotell! Sämst luft och lite plats. Nä, jag föredrar brottning i en idrottshall med mycket plats.

Kommentarer
Postat av: Henna

Håller med, sporthallar is the place to be ;)

2011-10-27 @ 10:19:02
URL: http://Hennas.se
Postat av: Linda

Ja, vad tänkte dom på? :P

2011-10-27 @ 22:43:51
URL: http://lindaifarten.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja, vad tänkte dom på? :P

2011-10-27 @ 22:43:52
URL: http://lindaifarten.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja, vad tänkte dom på? :P

2011-10-27 @ 22:43:57
URL: http://lindaifarten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0