Min favorit ananaspaj

Om den här goda pajen finns i min närhet får jag svårt att hålla skeden borta


Tacka mig, eller beskyll mig, för det kommande beroendet av denna underbara paj ;-)

Pajskal:
1/2 dl mandelmjöl
1/2 dl kokosflingor
2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1/2 dl socker
150 g smält margarin

Blanda ihop och pressa ut i en smord och bröad pajform. Pressa upp mot kanten.

Fyllning:
1 ägg
2 dl créme fraíche
1 liten burk krossad ananas
1 tsk vaniljsocker
2 msk strösocker

Rör ihop och häll i pajskalet. Grädda i 20 minuter, mitt i ugnen, på 225 gr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0