Händelserik vecka

Förra veckan var lång och det hann hända mycket.

Jag var i skolan varje dag för att färdighetsträna till våran praktiska examination som vi skulle ha under torsdagen. Motivationen var på minus men jag försökte ändå kämpa på sista dagarna innan jul. På onsdagen hade vi redovisning av vårt gympapass, vilket gick riktigt bra. Torsdagen blev en dag av väntan då jag och tre stycken till hamnade i sista examinationsgruppen. Nervöst. Den gick trots allt bra och äntligen tid för lite julledigt :D 

Julhelgen var lugn och skön. Återhämtning till max med god mat, noll måsten och lite löpning. Jag fick också några fina julklappar, tack så mycket!


Fin levande gran med levande ljus.

Det känns som att jag fått ny motivation till att träna löpning igen. Detta efter att ha utfört ett härligt backpass med en klasskamrat.  Passet bidrog till leriga skor och ett leende på läpparna. Tack för det! :) Nu vill jag anmäla mig till något lopp under våren för att hålla gnistan uppe lite extra. Jag behöver något mål som triggar igång mig.


Så här såg mina skor ut efter backpasset i St Hans Backar.


Jag hoppas att ni alla har haft en fin och mysig jul!  
Nu ser jag fram emot att åka upp till Gällivare och träffa min familj och mina vänner.
 


Nu är det jul igen


Bild hittad här


Nu är vi inne på sista veckan innan jul. Till och med 4:e advent har rusat förbi, och lyste med sin frånvaro.
Jag har knappt lagt märke till att det är jul, förutom förra helgen, då allt bakande och julmusik bidrog till fin julstämning. Nu går vi också in i sista skolveckan innan jul. Kör stenhårt fram till torsdag, ska hinna med en gympaexamination och en praktisk examination tills dess. Om bara motivationen till den senare skulle kunna ta och infinna sig, jag får nog leta upp den idag. Kanske jag hittar den under dagens sista resurstimme?

Igår kväll stannade jag kvar en låååång stund på gymmet efter att jag slutat jobba. För att fly från skolan? :P
Det blev iallafall några härliga timmar med spinning, gympa och CX :)

GOD JUL!

Gympa-konvent

Idag hade vi andra gympa examinationsdagen i skolan. Första hade vi förra fredagen. Fyra gympapass har vi jobbat oss igenom idag, över 3 timmar. Alla var jätte duktiga och inspirerande, det var riktigt skoj! Det kändes som ett litet klass-konvent :) Min examination väntar på onsdag följt av en annan praktisk examination på torsdag. Sista dagarna nu innan ett välbehövligt "jullov". För övrigt har jag börjat fastna för zumba och body combat vilket jag aldrig trodde skulle hända. Måste nog bero på att jag gav båda träningsformerna några chanser utan att ge upp. Det är jag glad för! Vilket bevisar att även om man tror att man aldrig kommer kunna en specifik grej, så fixar man det med lite övning och envishet. Det tror jag många i min klass har upptäck i samband med den här gympa-hösten :)


Julbak


Juliga sconeslängder innehållande allt möjligt; pepparkakskrydda, mandelmassa, morötter...

Oj, det tar sig. Lite mer julkänsla efter baket då det doftar gott med mandelmassa och pepparkakskryddor i hela köket. Nu är det ju faktiskt snart jul...

Fullt ös med att lära in två träningspass idag, gympa till på fredag och CX till på lördag. Jag tror jag körde på 2,5 timmar. Tiden gick iallafall snabbt och jag fick även sällskap en liten stund. Igår tog massagekursen slut, både skönt och lite tråkigt. Nu har min kropp ställt in sig på att få tre timmars massage varje dag så hur ska den nu reagera? Nu väntar 20 timmars massagepraktik, jag gjorde första idag... alltid en början!:)

Massage i dagarna 2

Då har jag och resten av klasskamraterna som valt att gå massagekursen slutfört dag 2. Lördag och söndag har innehållit två intensiva massagedagar med 6-7 timmar praktiskt lärande per dag. Dessa två dagar har verkligen gått fort. Det har varit väldigt skoj och jag har lärt mig massor, samtidigt som jag har fått lika mycket massage som jag har gett. Gissa om kroppen känner sig avslappnad. Totalt ca 5 timmar liggandes på en massagebänk och få massage under de två dagarna :) Hela eftemiddagen/kvällen igår, och även idag, har jag känt mig sömnig, trött och med ett oerhört välmående i kroppen. Nu väntar ytterligare två intensiva dagar med fullspäckad skola och de resterande massagetimmarna på kvällarna.



Jag hittade denna passande bilden.

Utmaning

Efter att 'ha lekt' (läs; lärt oss behandla) halva dagen i skolan idag så avslutades kvällen på ett härligt sätt med body pump och zumba. Jag, zumba? Jajamen! Om det är fint? Hmm, det kan diskuteras :p Jag har iallafall tagit steget att utmana mig själv och mina orörliga(?) höfter, så nu börjar det bli kul. Jag har även fått upp ögonen för body combat som jag inte alls gillade förut. Min slutsats är alltså att ge nya träningsformer lite tid att mogna in. Man kan nog inte räkna med att vara grym från början :p

Om en vecka ska vi redovisa vårt gympapass i skolan, så vem vet, efter en veckas gympande kanske jag är frälst där med....?


RSS 2.0